Rólunk

A HelpHub nem jött volna létre a közreműködésük nélkül:

RisingStack

A RisingStack egy szoftverfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó webdev ügynökség. Csapatunk a budapesti és nemzetközi fejlesztői közösségnek is évek óta szerves része, így kötelességünknek érezzük, hogy az Ukrajnából menekülő embereknek ott és úgy segítsünk, ahol tudunk.

Gyulovics Eszter

Eszter a Honlap Egy Hét Alatt alapítója, aki ügyfélközpontú hozzáállással, valamint vállalkozói és marketing szemlélettel készít ügyfeleinek nem csak szép, de jól működő weboldalakat. Amikor nem honlapokon dolgozik, akkor Toboz nevű lakóautóját építi, hogy majd bejárja vele a világot.

 

Marouf Dániel

Nemes Ádám

Ádám egyetemi hallgató, fiatal webfejlesztő. Görög nemzetiségiként szintén küldetésének érezte, hogy valamilyen formában segítse az Ukrajnából érkező menekülteket, így nem volt kérdés, hogy segít a helphub oldal lefejlesztésében. Jelenlegi személyes oldala a nemes19.hu .

A HelpHub projekt vezetője Nagy Gábor. Kapcsolatfelvétel ezen a linken keresztül.

 

Önkéntes moderátorokat keresünk!

Ha van heti pár óra szabadidőd, és van tapasztalatod online területen weboldalak kezelésében, és hozzánk hasonlóan szeretnéd segíteni az Ukrajnából menekülteket, vedd fel velünk a kapcsolatot!